Известие

Collapse
No announcement yet.

може ли багажника да се отваря с копче?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И моята няма такова нещо, или съм толкова сляп че по-добре да не се качвам на кола
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

И аз незнам толкова ли съм кьорав,че не мога да вида такова лостче отляво.Може ли някой да даде снимка или линк към мануал за да видя точно за какво става дума?
      Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Нямат споко и мойта няма така са си от завода явно првите нямат такава екстра макар че 33-ките всичките мисля че имат
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

При италянците ако си платиш ще ти турат а за серийните зависи от хиляда неща,... година, оборудване, двигател, и т.н. Няма да се очудя ако некой си плати за кафе машина в жапката
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Mury
            Нямат споко и мойта няма така са си от завода явно првите нямат такава екстра макар че 33-ките всичките мисля че имат
            Ахам,наистина нямат.Днеска 15 мин рових и не открих ръчка
            Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Е аз пък имам копче и е точно от ляво на бутона за аварийните. Не знам каква логика има (може би наистина е нещо от нивото на оборудване).

П.П. Иде реч за 145, 164-та е ясно, по нея копчета за к'вото се сетиш
              Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
              Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

И мойта е сащата работа и аз ги нямам тези нвща.Но още никой не е казал дали може да се инсталира тази екстра.

Comment

може,писал сам по-горе,така си го бях направил на Голфо
                  Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

всички 145/ 146 които съм виждал са с копче.
                    явно малко алфи съм виждал
                    обаче е гадно,че като работи ДВГ не се отваря.
                    АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Comment

Незнам дали е ниво на оборудване. На Вальо е Спорт1 и пак е с жило. Абе хората са колоритни и темпераментни, а това изключва секаква логика
                      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                        Първоначално публикувано от vlahliev
                        При мен също е си е с копче фабрично, колата е от подписа.
                        е тва искам да го вида....
                        аз се знам че италианците са идиоти, ама чак хептен никва логика па да няма ?
                        И при мене си го има фабрично, а ми е 95-та година 1.6... Аз даже си мислех, че на всички е така..
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                          Незнам дали е ниво на оборудване. На Вальо е Спорт1 и пак е с жило. Абе хората са колоритни и темпераментни, а това изключва секаква логика
                          не бе бате сглабят ги на полето и некой не е разбрал(бил е с уокмен на оперативката), че тая екстра я спират ... и така дордет го хванат, дордет го уволнят и той набухал 30000-40000 кошника ... та на кой квот му се падне ... мойта си има само да кажа копчи от тея дет бат вальо подробно е описал ...
                          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от SIS
                            Е аз пък имам копче и е точно от ляво на бутона за аварийните. Не знам каква логика има (може би наистина е нещо от нивото на оборудване).

П.П. Иде реч за 145, 164-та е ясно, по нея копчета за к'вото се сетиш
                            Аз го нямам ама верно някой модели го имат копчето от ляво на аварийните...
                            Grande Punto 1.9 Sporт
                            98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Само да имаш копчето на таблото обаче, както каза вече Вальо, не е достатъчно. При мен е така, ама не бачка, но-о-о лостчето до седалката работи безотказно
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Отварянето е различно от това с лостчето - електронно е и е блокирано когато работи двигателя не може да се отвори с копчето - трябва да слезеш и с ключа - когато е изключен двигателя се отваря с копчето. Направено е за да не го натиснеш по време на движение и да изсипеш багажа
                                Ама кво значение има дали ще си натискам копчето или ще дърпам лостче. Сега с това копче само се чудят по автомивките как се отваря багажника и къде ми е лостчето
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X